Vlieger kussen | Ontwerp zelf samenstellen

Product 1 van 2 Volgende
€ 32,50 (inclusief BTW)

Ontwerp je eigen vlieger | gemaakt van stof
Wouww, hoe leuk is dit! Een vlieger, gemaakt van stof, helemaal afgestemd op jouw wensen! Superleuk als decoratie voor op de babykamer / kinderkamer!
TIP : Ook heel tof om eerst als geboorte versiering achter 't raam of aan de voordeur op te hangen. 

Materiaal100 % katoen
Slinger vliegerMet jute strikjes
Vulling Watten
Kleur Voor- en achterkant
dezelfde kleur
BevestigingLabeltje aan de achterkant
(incl. haakje)


Ander lettertype/kleur/figuurtje/printje?
Dat kan, geef dit in bovenstaand keuzemenu aan door "eigen kleur", "eigen lettertype" en "eigen figuurtje/printje" te selecteren. Vervolgens mag je 'n mailtje sturen naar info@snoezy.com met daarbij 'n duidelijke foto van de kleur/lettertype/figuurtje/printje welke je graag wilt hebben. De kleur wordt zoveel als mogelijk afgestemd op jouw wensen. 

Muziekmobiel
Het is ook mogelijk om van je vlieger kussen een muziekmobiel te maken! Via het keuzemenu kun je aangeven dat aan de achterkant een rits komt, waar je een draadloos muziekdoosje in kunt doen. Let op, hierdoor wordt de afmeting van je kussen iets kleiner. Dit muziekdoosje wordt er niet bij geleverd. 

Werkwijze
Via bovenstaand keuzemenu kun je je eigen vlieger samenstellen. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen 2 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Is het ontwerp helemaal naar wens (evt. één correctieronde)? Dan wordt je ontwerp GEPRINT op stof. Levertijd vanaf dat moment is max. 15 werkdagen.

Deze SNOEZY-vlieger is alleen bedoeld ter decoratie, buiten bereik van kinderen houden.

© 2020 - 2021 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel