Poster | FOTO

Vorige Product 4 van 8 Volgende
€ 42,50 (inclusief BTW)

Poster met je eigen foto
Je eigen foto op 'n poster, evt. met je eigen tekst.  Superleuk als decoratie voor in huis! Kies je mooiste foto uit van bijvoorbeeld 'n vakantie, je gezin, 'n bijzonder moment in je leven of wat jij leuk vindt! Daarbij is het ook nog mogelijk om hier een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Liever geen tekst erop? Geef bij het tekstveld aan "geen tekst" en kies bij het lettertype "n.v.t."


Hoe hoger de resolutie van de foto, des te mooier het resultaat. De resolutie van de foto wordt gecontroleerd bij het maken van het ontwerp. Hou er met het uitzoeken van de foto rekening mee, dat zowel aan de boven als aan de onderkant van de poster/foto 'n stiknaad komt.  

​Plaats hier je bestelling en mail je foto naar info@snoezy.com plus het bestelnummer. Binnen 2 werkdagen ontvang je een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Is het ontwerp helemaal naar wens (evt. één correctieronde)? Dan wordt je bestelling GEPRINT op stof. Levertijd vanaf dat moment is tussen de 10 - 15 werkdagen.

Dit product van SNOEZY is alleen bedoeld ter decoratie, buiten bereik van kinderen houden.

Voor vragen mag je altijd 'n mailtje sturen naar info@snoezy.com. Reactie volgt binnen 2 werkdagen (check evt. je spam).   

 

 


 

© 2020 - 2022 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel