Poster | EIGEN FIGUURTJE

Vorige Product 3 van 10 Volgende
€ 29,95 (inclusief BTW)

Ontwerp je eigen POSTER
Wouw, hoe leuk is dit? Je eigen poster, helemaal afgestemd op jouw wensen. Superleuk als muurdecoratie voor op de kinderkamer! Of hang 'm op aan de achter het raam als geboorteversiering.


Je kunt de poster qua ontwerp helemaal zelf samenstellen. Via het keuzemenu kun je kiezen uit een aantal kleurencombinaties. Maar het is ook mogelijk om op basis van de SNOEZY-kleuren dit zelf te combineren. Dit kun je aangeven via de optie "zelf samenstellen o.b.v. SNOEZY-kleuren", waarbij je in het open tekstveld je kleurencombinatie kunt noteren. Naast de SNOEZY-kleuren, figuurtjes en lettertype, is het ook mogelijk om dit naar eigen wens aan te passen. Kies dan voor de optie "zelf combineren o.b.v. eigen kleur" / "eigen lettertype" / "eigen figuurtje" en mail je kleur / lettertype / figuurtje naar info@snoezy.com plus het bestelnummer.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen 2 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Is het ontwerp helemaal naar wens (evt. één correctie)? Dan wordt je ontwerp GEPRINT op stof. Levertijd vanaf dat moment is tussen de 10 - 15 werkdagen.

Deze poster van SNOEZY is alleen bedoeld ter decoratie, buiten bereik van kinderen houden.

Voor vragen mag je altijd 'n mailtje sturen naar info@snoezy.com. Reactie volgt binnen 2 werkdagen (check evt. je spam).   

 

 

© 2020 - 2022 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel