Geboortebord | EIGEN FIGUURTJE

Vorige Product 2 van 4 Volgende
€ 39,95 (inclusief BTW)

Geboorte bord als geboorte versiering | EIGEN FIGUURTJE
Hoe leuk om dit geboortebord helemaal af te stemmen op je eigen wensen qua kleur, tekst en figuurtje! Zo kan iedereen in de straat zien dat jullie wondertje geboren is. Je kunt het geboorte bord bevestigen aan het raam of 'n andere gladde ondergrond.

TIP: Snij de zijkanten van het geboortebord er voorzichtig af en je kunt het bord hergebruiken als poster voor op het kamertje van jullie kindje.

Via het keuzemenu kun je kiezen uit een aantal kleurencombinaties. Maar het is ook mogelijk om op basis van de SNOEZY-kleuren dit zelf te combineren. Dit kun je aangeven via de optie "zelf samenstellen o.b.v. SNOEZY-kleuren", waarbij je in het open tekstveld je kleurencombinatie kunt noteren. Naast de SNOEZY-kleuren, figuurtjes en lettertype, is het ook mogelijk om dit naar eigen wens aan te passen. Kies dan voor de optie "zelf combineren o.b.v. eigen kleur" / "eigen figuurtje" / "eigen lettertype" en mail je kleur / figuurtje / lettertype naar info@snoezy.com plus het bestelnummer.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen 2 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Is het ontwerp helemaal naar wens (evt. één correctie)? Dan wordt je ontwerp GEPRINT op kanaalplaat. Levertijd vanaf dat moment is tussen de 10 - 15 werkdagen.

Dit SNOEZY-geboortebord is alleen bedoeld ter decoratie, buiten bereik van kinderen houden.

Voor vragen mag je altijd 'n mailtje sturen naar info@snoezy.com. Reactie volgt binnen 2 werkdagen (check evt. je spam).   

© 2020 - 2022 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel