Poster | TEKST

Vorige Product 7 van 8 Volgende
€ 29,95 (inclusief BTW)

Poster met eigen tekst
De leukste tekst op je eigen poster! Zo heb je een echte eye-catcher aan de muur of als raamversiering! Qua tekst is alles mogelijk, denk hierbij aan "namen van je gezin", "geboortedata", "favoriete quote", "songtekst van 'n liedje", "favoriete stad" of "favoriete ruimte in huis". Deze kan groot of juist heel klein op de poster komen. Heb je hierin specifieke wensen, geef dit door bij het plaatsen van je bestelling. 

Via het keuzemenu kun je kiezen uit een aantal kleurencombinaties. Het is ook mogelijk om de SNOEZY-kleuren zelf te combineren. Kies dan voor de optie "zelf samenstellen o.b.v. SNOEZY-kleuren" en noteer je kleuren in het open tekstveld. Ook is het mogelijk om, de achtergrond van de poster af te stemmen op een eigen kleur (zoals bijv. 'n verfkleur). Selecteer dan de  optie "zelf combineren o.b.v. eigen kleur" en mail je kleur naar info@snoezy.com plus het bestelnummer.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen 2 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Is het ontwerp helemaal naar wens (evt. één correctie)? Dan wordt je ontwerp GEPRINT op stof. Levertijd vanaf dat moment is tussen de 10 - 15 werkdagen.

Dit product van SNOEZY is alleen bedoeld ter decoratie, buiten bereik van kinderen houden.

Voor vragen mag je altijd 'n mailtje sturen naar info@snoezy.com. Reactie volgt binnen 2 werkdagen (check evt. je spam).   

 

© 2020 - 2022 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel