Poster | DROOGBLOEMEN

Vorige Product 2 van 8 Volgende
€ 29,95 (inclusief BTW)

Ontwerp met DROOGBLOEMEN
Ben jij ook z'n fan van droogbloemen? Ideaal in onderhoud en op deze poster superleuk als decoratie voor aan de muur of aan het raam als raamversiering. 

Voor de kleuren van de poster kun je kiezen uit een van de kleurencombinaties uit het keuzemenu. Wil je liever de kleuren van het ontwerp zelf combineren? Dat kan, maar hou er dan rekening mee dat de opdruk van de print alleen kan in het WIT of BLOEMEN IN KLEUR. Andere combinaties zorgen ervoor dat de poster niet mooi geprint wordt. Naast de basiskleuren is het mogelijk om de achtergrondkleur van de poster af te stemmen op een eigen kleur (zoals bijv. 'n verfkleur). Kies voor de optie "zelf combineren o.b.v. eigen kleur" en mail je kleur naar info@snoezy.com plus het bestelnummer.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen 2 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Is het ontwerp helemaal naar wens (evt. één correctie)? Dan wordt je ontwerp GEPRINT op stof. Levertijd vanaf dat moment is tussen de 10 - 15 werkdagen.

Deze poster van SNOEZY is alleen bedoeld ter decoratie, buiten bereik van kinderen houden.

Voor vragen mag je altijd 'n mailtje sturen naar info@snoezy.com. Reactie volgt binnen 2 werkdagen (check evt. je spam).   

 

 

© 2020 - 2022 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel