Poster | GENIET

Vorige Product 5 van 8 Volgende
€ 29,95 (inclusief BTW)

Poster GENIET
"Geniet, lach, schitter en straal. Kies er niet eentje, maar doe het allemaal!" Met deze poster worden de feestdagen sowieso een tijd om nooit te vergeten! Ofja, eigenlijk kun je 'm altijd aan de muur ophangen, want waarom maken we van iedere dag geen feestje?! De kleur van de poster wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. Superleuk als raamversiering of als decoratie aan de muur.  

Via het keuzemenu kun je kiezen uit een aantal kleurencombinaties. Het is ook mogelijk om de SNOEZY-kleuren zelf te combineren. Kies dan voor de optie "zelf samenstellen o.b.v. SNOEZY-kleuren" en noteer je kleuren in het open tekstveld. Ook is het mogelijk om, de achtergrond van de poster af te stemmen op een eigen kleur (zoals bijv. 'n verfkleur). Selecteer dan de  optie "zelf combineren o.b.v. eigen kleur" en mail je kleur naar info@snoezy.com plus het bestelnummer.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen 2 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Is het ontwerp helemaal naar wens (evt. één correctie)? Dan wordt je ontwerp GEPRINT op stof. Levertijd vanaf dat moment is tussen de 10 - 15 werkdagen.


Dit product van SNOEZY is alleen bedoeld ter decoratie, buiten bereik van kinderen houden.

Voor vragen mag je altijd 'n mailtje sturen naar info@snoezy.com. Reactie volgt binnen 2 werkdagen (check evt. je spam).   

 

 

© 2020 - 2022 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel