Geboorteversiering
De producten van SNOEZY zijn heel tof om aan het raam of aan de deur op te hangen. Super orgineel! En het allerleukste? Je hoeft 'm daarna niet weg te gooien, maar kunt 'm ophangen op het kamertje. Kortom, multifunctioneel! 

Voor de kinderkamer
De leukste decoratie voor op de kamer van je kindje. Helemaal afgestemd op jouw interieur, zo leuk! Ga voor je een ontwerp met naam, geboortedatum of een toffe quote.

Interieur - voor (t)huis
Ontwerp je eigen kussen of poster als decoratie voor bij jou thuis! Met foto, je eigen tekst of een andere print. Super orgineel en helemaal afgestemd op jouw wensen.

Trouwen
Ook voor een huwelijkscadeau ben je bij SNOEZY aan het juiste adres. Verwerk de leukste kenmerken van de lovebirds op een woordenzoeker of laat 'n kussen/poster ontwerpen o.b.v. het trouwkaartje.

Voor oma & opa
Verwerk de leukste foto's op dit knuffelkussentje. Dit kussen kan volledig gewassen worden en is tevens te gebruiken als positioneringskussen. 

​​​Kantoor
Pimp je kantoor met je eigen SNOEZY-poster, helemaal afgestemd op jouw logo en huisstijl. 

​​​Sterrenkindje
Met woorden niet te omschrijven. Het gemis, het verdriet, je bent niet meer daar. Een cadeautje maakt dit niet minder, maar is wel 'n lief gebaar. Zo kun je bijvoorbeeld 'n vlieger bestellen met de naam van het kindje. Geef dit aan bij het plaatsen van de bestelling, dan pas ik het geschreven kaartje hierop aan.

Op de hoogte blijven van de leukste creaties en wil je nog meer inspiratie opdoen? Volg SNOEZY op social media

© 2020 - 2021 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel