SNOEZY recensies 

Het verhaal achter SNOEZY - Mijn naam is Amanda, 28 jaar en woonachtig in het mooie Limburg. De afgelopen jaren heb ik in mijn rol als vestigingsmanager mogen proeven van het ondernemerschap. Knopen doorhakken, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken. Maar ook stil staan bij behaalde successen, wat ik o.a. deed door het team te verrassen met crea-bea-cadeautjes. Deze combinatie heeft mij enorm getriggerd in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

 

Mijn enthousiasme, ambitie en creativiteit heeft ertoe geleid dat ik per 5 augustus 2019 mijn eigen bedrijf heb opgezet! SNOEZY is de naam. SNOEZY staat voor unieke, gepersonaliseerde decoratie, afgestemd op jouw wensen en jouw speciale moment. Zoals een verjaardag, jubileum, geboorte, eigen zaak, huwelijk of iemand gaat samenwonen. Zo speciaal, dat verdient een bijzonder cadeautje.

 

Een cadeautje van SNOEZY!

 

In de webshop maak je een keuze uit de vorm, een patroon, de kleur, de opmaak en je eigen tekst. Vervolgens ga ik je ontwerp verder vormgeven. Het ontwerp wordt door een atelier in Nederland, met een grote printer, op stof gedrukt en verder geconfectioneerd. Dit geeft je de mogelijkheid om, naast de kleur, ook tekst, logo's, (geboorte)kaartjes of foto's op je eigen SNOEZY te verwerken!

 

Een leuk ideetje en benieuwd wat er mogelijk is? Dan hoor ik heel graag van je!