SNOEZY recensies 

Het plaatsen van je bestelling

Aangezien iedere SNOEZY maatwerk is, werkt de webshop van SNOEZY een beetje anders dan je wellicht gewend bent.

 1. Stuur een mailtje naar SNOEZY met daarin jouw wensen voor jouw eigen SNOEZY

  • Vorm van je SNOEZY 

  • Design (kleur, foto's, geboortekaartje)

  • Je eigen tekst

  • Opmaakt van de tekst (kleur, lettertype) de hand van deze wensen wordt een voorbeeld SNOEZY ontworpen

 2. Als dit ontwerp door jouw is goedgekeurd, krijg je hiervan een factuur

 3. Zodra de betaling door SNOEZY ontvangen is, gaat SNOEZY aan de slag met het verwerken van je bestelling. Vanaf dit moment geldt een levertijd van maximaal 15 werkdagen. Op officiële feestdagen wordt er door SNOEZY niet gewerkt. De eerstvolgende werkdag wordt je bestelling verwerkt. Hou hier rekening mee voor de duur van de levering;

 4. Zodra je bestelling klaar is, wordt deze via PostNL verstuurd naar het doorgegeven bezorgadres – track&trace code volgt via de mail;

 5. Veel plezier met je eigen SNOEZY of geef ‘m cadeau!  

Heb je geen mail van SNOEZY ontvangen? Check dan even jouw spam e-mailbox, misschien is de e-mail hier terecht gekomen.

 

Kleur van je SNOEZY

Qua kleur van je SNOEZY kun je kiezen uit meer dan 1000+ verschillende mogelijkheden. Zie hiervoor het kleurenschema van SNOEZY. Om je hierbij een beetje te helpen, heb ik de 11 leukste kleuren voor je uitgezocht. 

 

 

Op het beeldscherm van je computer of telefoon kunnen de kleuren anders uitzien dan in het echt. Dit kan komen door de instellingen van je beeldscherm, de grootte van je scherm, kleurinstellingen en/of de resolutie van je scherm. Het ontwerp wordt gemaakt met Pantone Solid Coated kleurcodes en vervolgens middels het CMYK-kleurmodel gedrukt op stof. De kleuren van de producten in de webshop kunnen hierdoor dus iets afwijken van hetgeen wat je ziet op je beeldscherm. Wil je iets op maat laten maken, zoals een geboortekaartje? Hou er dan rekening mee dat kleuren op papier altijd anders uitzien als deze kleuren worden gedrukt op stof.  

Lettertype

Qua lettertypen van je eigen tekst, kun je kiezen uit een van de volgende opties. Wil je graag een ander lettertype? Dan is het belangrijk dat het volledige lettertypen doorgeeft bij het plaatsen van je bestelling. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retourneren

De producten van SNOEZY worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Hierdoor is het niet mogelijk om de producten te retourneren. Is je bestelling beschadigd aangekomen? Stuur binnen 7 dagen na ontvangst een mail naar info@snoezy.com met een foto en een toelichting van de beschadiging. Retourkosten zijn hierbij voor eigen rekening.

 

Verzendkosten

Voor het verzenden van je bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht. De hoogte hiervan, is afhankelijk van de afmetingen van het bestelde product. Hiervoor worden de gebruikelijke tarieven van PostNL gehanteerd. Ook voor bezorgadressen in he buitenland.

Levertijd

Alle bestellingen worden op maat gemaakt, waardoor de levertijd maximaal 15 werkdagen is, inclusief verzending. Hierover zal SNOEZY je op de hoogte houden, waarbij het van belang is er rekening mee te houden dat de post kan vertragen. Hier heeft SNOEZY helaas geen invloed op. Via de track&trace code kun je je bestelling op de voet volgen. Zit je krapper qua tijd, dan bestel liever eerder, om eventuele teleurstelling te voorkomen! 

 

Resolutie afbeeldingen

De resolutie van de afbeelding/foto is bepalend voor de scherpte van het drukwerk. Hierbij wordt een minimale resolutie geadviseerd van 150 DPI. Je kunt de resolutie van je afbeelding controleren, door deze te selecteren op je computer --- rechtermuisknop --- eigenschappen --- details --- zie horizontale en verticale resolutie.

Eigen verantwoordelijkheid
Het is je eigen verantwoordelijkheid om de juiste gegevens/afbeeldingen of tekst aan te leveren. Daarnaast is het jouw eigen verantwoordelijk dat de aangeleverde ontwerpen of afbeeldingen rechten vrij zijn en gebruikt mogen worden op de producten van SNOEZY. Hiervoor kan SNOEZY niet aansprakelijk worden gesteld.