Volg onderstaand stappenplan om je eigen kussentje te bestellen!   

  1. Vul hier het bestelformulier in of mail naar info@snoezy.com;

  2. Via de mail ontvang je een voorbeeld van het ontwerp;

  3. Is dit helemaal check? Dan mag je de factuur betalen;

  4. Zodra ik de betaling heb ontvangen is, wordt je bestelling definitief verwerkt. Vanaf dit moment geldt een levertijd van maximaal 15 werkdagen. Op officiële feestdagen wordt er door SNOEZY niet gewerkt; 

  5. Het ontwerp wordt met een grote printer, GEPRINT op stof;   

  6. Je bestelling komt met de post aan op het bezorgadres – track&trace code volgt via de mail;

  7. Et voila, een heeel tof cadeautje (voor jezelf)!   

Heb je geen mail van SNOEZY ontvangen? Check dan even jouw spam e-mailbox, misschien is de e-mail hier terecht gekomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retourneren

Gepersonaliseerde kussentjes kunnen niet geretourneerd worden.

Is je kussentje beschadigd?

Stuur binnen 7 dagen na ontvangst een mail naar info@snoezy.com met een foto en een toelichting van de beschadiging. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Verzendkosten

Order- en verzendkosten zijn voor eigen rekening. Ook voor bezorgadressen in het buitenland.

Levertijd

De levertijd is max. 15 werkdagen is. Als je kussentje klaar is, wordt deze (met track&trace code) opgestuurd. Bestel je SNOEZY-kussentje op tijd, om evt.  teleurstelling te voorkomen! 

Aansprakelijk

Het is jouw verantwoordelijkheid dat de juiste gegevens/afbeeldingen of tekst wordt aangeleverd. Daarnaast dienen aangeleverde afbeeldingen rechten vrij te zijn (om te verwerken op je SNOEZY). Hiervoor kan SNOEZY niet aansprakelijk worden gesteld. 

Gebruik van KLEUREN

Ieder SNOEZY-kussentje wordt GEPRINT op stof. Hierdoor is het mogelijk om te kiezen uit meer dan 1000 verschillende kleuren. Hoeveel?! Ja, de keuze is enorm! Zie hiervoor het kleurenschema van SNOEZY. Op zoek naar een specifieke kleur, dan help ik je heel graag om deze samen uit te zoeken. Of kies uit een van de 11 basiskleurtjes. 

 

 

LET OP! Kleuren op je beeldscherm kunnen iets afwijken van de echte kleur van het kussentje. Dit heeft te maken met de instellingen van je beeldscherm of de resolutie. Hetzelfde geldt voor de kleur van een (geboorte)kaartje. Printen op stof geeft altijd een ander resultaat t.o.v. printne op stof. Ik zal zorgen dat de kleur zoveel mogelijk matcht met de kleur van het (geboorte)kaartje. 

Personaliseer je eigen kussentje(s)!

Het verhaal achter SNOEZY

Joeee, hoi! Mijn naam is Amanda, 29 jaar en woonachtig in het mooie Limburg. De afgelopen jaren heb ik in mijn rol als vestigingsmanager mogen proeven van het ondernemerschap. Knopen doorhakken, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken. Maar ook stil staan bij behaalde successen, wat ik o.a. deed door het team te verrassen met crea-bea-cadeautjes. Deze combinatie heeft mij enorm getriggerd in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

 

Mijn enthousiasme, ambitie en creativiteit heeft ertoe geleid dat ik per 5 augustus 2019 mijn eigen bedrijf heb opgezet! SNOEZY is de naam. SNOEZY staat voor unieke, gepersonaliseerde kussentjes, afgestemd op jouw wensen en jouw speciale moment. Zoals een verjaardag, jubileum, geboorte, eigen zaak, huwelijk of iemand gaat samenwonen. Zo speciaal, dat verdient een bijzonder cadeautje.

 

Een cadeautje van SNOEZY!

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet en stuur mij vooral een mailtje via info@snoezy.com. Dan help ik je heel graag verder!