1. Geef je wensen door via het bestelformulier of mail naar info@snoezy.com**;

  2. Op basis van je wensenlijstje wordt een offerte opgesteld. Alles is maatwerk en wordt GEPRINT op stof. Dit in combinatie met de ontwerptijd, zijn bepalend voor de prijs; 

  3. Als de prijs akkoord is, ga ik aan de slag met het maken van je ontwerp. Hiervan krijg je een voorbeeld te zien als deze klaar is;

  4. Er zit één correctieronde inbegrepen; 

  5. Is het ontwerp helemaal zoals je 't graag wilt hebben? Tof! Dan ga ik deze (na ontvangst van de betaling) definitief verwerken. Vanaf dit moment geldt 'n levertijd van maximaal 15 werkdagen.  

  6. Zodra je bestelling klaar is, krijg je hiervan bericht en wordt deze met de post opgestuurd. Et voila, je eigen wanddecoratie is klaar!    

**Heb je geen mail van SNOEZY ontvangen? Check dan even jouw spam e-mailbox, misschien is de e-mail hier terecht gekomen.

 

Prijzen

Retourneren

Gepersonaliseerde kussentjes kunnen niet geretourneerd worden. Is je kussentje beschadigd? Stuur binnen 7 dagen na ontvangst een mail naar info@snoezy.com.

Verzendkosten

Order- en verzendkosten zijn voor eigen rekening. Verzenden buiten NL is ook mogelijk!

Levertijd

De levertijd is max. 15 werkdagen. Als je kussentje klaar is, wordt deze met de post opgestuurd. Bestel je SNOEZY-kussentje op tijd, om evt.  teleurstelling te voorkomen!

Aansprakelijk

Het is jouw verantwoordelijkheid dat de juiste gegevens/afbeeldingen worden aangeleverd. Deze dienen rechten vrij te zijn. Hiervoor kan SNOEZY niet aansprakelijk worden gesteld.

Gebruik van KLEUREN

Ieder SNOEZY-kussentje wordt GEPRINT op stof. Hierdoor is het mogelijk om te kiezen uit meer dan 1000 verschillende kleuren. Hoeveel?! Ja, de keuze is enorm! Kies uit een van de basiskleurtjes op het bestelformulier. Of mail mij met je naam en telefoonnummer (info@snoezy.com), dan gaan we samen op zoek naar jouw specifieke kleur. 

LET OP! Kleuren op je beeldscherm kunnen iets afwijken van de echte kleur van het kussentje. Dit heeft te maken met de instellingen van je beeldscherm of de resolutie. Hetzelfde geldt voor de kleur van een (geboorte)kaartje. Printen op stof geeft altijd een ander resultaat t.o.v. printen op stof. Ik zal zorgen dat de kleur zoveel mogelijk matcht met de kleur van het (geboorte)kaartje. 

Hoe kan ik 'n bestelling plaatsen?

Ieder kussentje is maatwerk en wordt qua ontwerp helemaal afgestemd op jouw wensen. Hier wordt de prijs ook op afgestemd. Om 'n idee te krijgen van de prijzen van de kussentjes, zie bijgevoegd document. (klik hier). Deze prijzen zijn incl. BTW - exclusief verzendkosten. 

SNOEZY-recensies