De werkwijze van SNOEZY
Via de webshop van SNOEZY kun je je eigen decoratie helemaal samenstellen. Kies hierbij uit een van de aangeboden kleurencombinaties of stel de kleuren zelf samen de optie "zelf samenstellen o.b.v. SNOEZY-kleuren". In het open tekstveld kun je o.b.v. de SNOEZY-kleuren je eigen combinatie noteren. Naast de standaard SNOEZY-kleuren, lettertype en figuurtjes, is het ook mogelijk om dit naar eigen wens aan te passen. Kies de optie "zelf combineren o.b.v. eigen kleur" / "eigen figuurtje" / "eigen lettertype" en mail je kleur / lettertype / figuurtje naar info@snoezy.com plus het bestelnummer.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je binnen 2 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp (incl. evt. één correctie). Na 2 werkdagen nog niets ontvangen? Check dan even je spam. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan wordt deze op het materiaal naar keuze volledige GEPRINT. Hierbij wordt niet gewerkt met een strijkapplicatie. Vanaf het moment dat het ontwerp is goedgekeurd, is de levertijd tussen de 10 - 15 werkdagen. 


Ontwerp afstemmen op 'n kaartje
Plaats je bestelling via de webshop en zorg dat de gevraagde gegevens worden aangeleverd bij SNOEZY. Op basis hiervan wordt bepaald of het nodig is om het kaartje met de post op te sturen (ivm het matchen van kleurtjes). Je krijgt het kaartje uiteraard weer terug. Nadat het kaartje is ontvangen (via de post), ga ik aan de slag met het maken van 'n ontwerp. Het ontwerp wordt, zoveel als kan, afgestemd op het kaartje. 

Gebruik van KLEUREN
Bij het ontwerpen van je SNOEZY wordt er gebruik gemaakt van PMS Solid Coated kleuren, waardoor je kunt kiezen uit meer dan 1000 verschillende kleuren. Dit maakt het mogelijk om je decoratie af te stemmen op een kleur naar keuze. Deze kleur wordt zoveel als mogelijk voor je afgestemd, ook na het zien van het ontwerp kan het eindproduct iets afwijken dan wat je te zien krijgt op je telefoon/pc. Dit is afhankelijk van de instellingen / resolutie. 


Ophangen van de producten
De meeste producten van SNOEZY zijn heel tof om als decoratie aan de muur of aan het raam op te hangen. Bij de meeste producten krijg je bevestigsingsmateriaal erbij geleverd.

  • Kussentjes : De kussentjes zijn voorzien van een labeltje aan de achterkant - haakje om op te hangen wordt erbij geleverd;
  • Poster van stof : Aan boven- en onderkant voorzien van houten stokjes. Aan de bovenkant komt een touwtje door het stokje zodat je 'm kunt ophangen - haakje / zuignap om op te hangen wordt erbij geleverd.

 

Voor vragen mag je altijd 'n mailtje sturen naar info@snoezy.com. Reactie volgt binnen 2 werkdagen (check evt. je spam).    

© 2020 - 2022 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel