De werkwijze van SNOEZY
Via de website van SNOEZY kun je je eigen decoratie samenstellen. Kies 'n voorbeeld van het ontwerp en pas deze aan via de website. Op basis van je geplaatste bestelling krijg je binnen 2 werkdagen een voorbeeld van je eigen ontwerp via de mail (incl. evt. één correctie). Heb je na 2 werkdagen nog geen reactie ontvangen? Check dan voor de zekerheid even je spam. Als het ontwerp helemaal naar wens is, dan wordt deze volledig GEPRINT op het materiaal naar keuze. Vanaf het moment dat het ontwerp is goedgekeurd, is de levertijd tussen de 10-15 werkdagen. 

1. Kies 'n ontwerp
2. Pas deze aan qua kleur, tekst en lettertype via het keuzemenu
3. Plaats je bestelling via de website

4. Voorbeeld eigen ontwerp via mail
5. Akkoord (incl. evt. één correctie)?
6. Levertijd 10 - 15 werkdagen


Naast de beschikbare lettertypes en figuurtjes, is het ook mogelijk om deze zelf aan te leveren. Kies in het keuzemenu voor de optie "eigen lettertype" / "eigen figuurtje" en mail een duidelijk voorbeeld van de naam in desbetreffend lettertype / het figuurtje naar info@snoezy.com plus het bestelnummer.

Ontwerp o.b.v. geboortekaartje / trouwkaartje
Plaats je bestelling via de webshop en zorg dat de gevraagde gegevens worden aangeleverd bij SNOEZY. Op basis hiervan wordt bepaald of het nodig is om het kaartje met de post op te sturen (i.v.m. het matchen van kleurtjes). Je krijgt het kaartje uiteraard weer terug. Nadat het kaartje is ontvangen, ontvang je binnen 2 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp via de mail (incl. evt. één correctie). Heb je na 2 werkdagen nog geen reactie ontvangen? Check dan voor de zekerheid even je spam. Als het ontwerp helemaal naar wens is, dan wordt deze volledig GEPRINT op het materiaal naar keuze. Vanaf het moment dat het ontwerp is goedgekeurd, is de levertijd tussen de 10-15 werkdagen. 

Het ontwerp, wordt zoveel als mogelijk, afgestemd op het geboortekaartje / trouwkaartje.


Gebruik van KLEUREN
Bij het ontwerpen van je SNOEZY wordt er gebruik gemaakt van PMS Solid Coated kleuren, waardoor je kunt kiezen uit meer dan 1000 verschillende kleuren. Dit maakt het mogelijk om je decoratie af te stemmen op een kleur naar keuze. Deze kleur wordt zoveel als mogelijk voor je afgestemd. Hou er rekening mee dat de kleur van het digitale ontwerp iets kan afwijken van het eindresultaat. Dit is afhankelijk van de instellingen / resolutie. 

Materiaal / bevestigen van producten
De producten van SNOEZY zijn te gebruiken als muurdecoratie, geboorteversiering, raamversiering of kun je ophangen aan bijv. het hemeltje. Lees hieronder de toelichting hoe deze te bevestigen. 

  • Geboortebord : Het geboortebord wordt gemaakt van kanaalplaat. Deze kan middels dubbelzijdige tape (wordt erbij geleverd) makkelijk bevestigd worden op het raam of op een andere gladde ondergrond. Het bord is bestand tegen harde wind (tot windkracht 6) en 100% recyclebaar. Het bord wordt aan de voorzijde ingesneden, zodat het materiaal makkelijk te vouwen is.
  • Kussentjes : De kussentjes zijn voorzien van een labeltje aan de achterkant - haakje om op te hangen wordt erbij geleverd;
  • Textielposter (binnen) : Aan boven- en onderkant voorzien van houten stokjes. Aan de bovenkant komt een touwtje door het stokje zodat je 'm kunt ophangen aan de muur of gebruiken als raamversiering - haakje / zuignap wordt erbij geleverd.
  • Forex plaat (binnen): gladde kunststof plaat van 3mm dik, met een kern van geschuimd PVC (stevig, maar licht van gewicht). Je kunt 't product neerzetten, ophangen aan de muur (met dubbelzijdige tape, niet inbegrepen) of gebruiken als raamversiering - haakje / zuignap wordt erbij geleverd. 
     

Voor vragen mag je altijd 'n mailtje sturen naar info@snoezy.com. Reactie volgt binnen 2 werkdagen (check evt. je spam).    

© 2020 - 2022 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Bestel voor 14 dec. 18:00 uur en je bestelling wordt dit jaar nog bezorgd. Bestel je daarna? Dan wordt je bestelling na 12 januari verwerkt. Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden verstuurd tm 30 dec. Xx Liefs Amanda