De werkwijze van SNOEZY
Via de webshop van SNOEZY kun je je eigen decoratie helemaal samenstellen. Selecteer het product, vul het keuzemenu verder in en plaats je bestelling. Vervolgens krijg je binnen 2 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp op de mail retour (incl. evt. één correcite). Vervolgens wordt je bestelling GEPRINT op stof/doek en geconfectioneerd. Er wordt niet gewerkt met een stijkapplicatie. 

Ontwerp afstemmen op 'n kaartje
Plaats je bestelling via de webshop en zorg dat de gevraagde gegevens worden aangeleverd bij SNOEZY. Op basis hiervan wordt bepaald of het nodig is om het kaartje met de post op te sturen (ivm het matchen van kleurtjes). Je krijgt het kaartje uiteraard weer terug. Nadat het kaartje is ontvangen (via de post), ga ik aan de slag met het maken van 'n ontwerp. Het ontwerp wordt, zoveel als kan, afgestemd op het kaartje. 

Gebruik van KLEUREN
Bij het ontwerpen van je SNOEZY wordt er gebruik gemaakt van PMS Solid Coated kleuren. Naast de basiskleuren, kunnen kleuren ook afgestemd worden op een specifieke kleur van jouw wensen. LET OP! Hou er rekening mee dat bij het matchen van de kleurtjes, het eindresultaat iets kan afwijken van de kleur die je graag wilt. Dit heeft o.a. ermee te maken dat een verfkleur op de muur vaak anders uitziet dan op een verfstaaltje, papier een ander materiaal is dan stof en de instellingen/resolutie van je beeldschermkan bepalend zijn voor hetgeen wat je op je scherm ziet.

SNOEZY ophangen
De kussentjes van SNOEZY zijn voorzien van een labeltje, waardoor je 'm makkelijk kunt ophangen. Daarbij krijg je bij je bestelling haakjes geleverd. De textielposters kun je ophangen aan het touwtje. 


Wil je 'n SNOEZY bestellen, maar kom je er niet uit met het samenstellen van je ontwerp of wil je graag advies betreffende bepaalde kleurtjes? Dan mag je altijd 'n mailtje sturen en help ik je heel graag verder

© 2020 - 2021 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel