Ontwerp je eigen SNOEZY
Via de webshop van SNOEZY kun je je eigen decoratie helemaal samenstellen. Selecteer het product welke je graag wilt personaliseren en vul het keuzemenu verder in. Verstuur je bestelling en betaal de factuur. Aan de hand van je wensenlijstje ga ik ‘n ontwerp maken, welke je binnen 2 werkdagen op de mail retour krijgt. Is dit ontwerp helemaal naar wens (incl. evt. één correctieronde)? Dan wordt je bestelling GEPRINT op stof en geconfectioneerd in de vorm naar keuze. 

Ontwerp afgestemd op kaartje
Via de webshop van SNOEZY kun je selecteren op welke vorm je het kaartje wilt hebben. Nadat je je bestelling hebt geplaatst en de factuur is betaald, mag je een foto/PDF van het kaartje mailen naar info@snoezy.com. Op basis hiervan wordt bepaald of het nodig is om het kaartje met de post op te sturen (ivm het matchen van kleurtjes). Je krijgt het kaartje uiteraard weer terug.

Nadat het kaartje is ontvangen (via de post), ga ik aan de slag met het maken van 'n ontwerp. Het ontwerp wordt, zoveel als kan, afgestemd op het kaartje. Als deze klaar is, krijg je hiervan een voorbeeld te zien via de mail. Is het ontwerp helemaal naar wens (evt. één correctieronde), dan wordt het ontwerp GEPRINT op stof en geconfectioneerd in de vorm naar keuze. De levertijd vanaf dat moment is maximaal 15 werkdagen. 

Heb je nog andere vragen, dan verwijs ik je graag naar "veelgestelde vragen"  en anders mag je altijd contact opnemen via info@snoezy.com

Gebruik van KLEUREN
De decoratie van SNOEZY wordt GEPRINT op stof. Hierdoor is het mogelijk om te kiezen uit meer dan 1000 verschillende kleuren. Hoeveel?! Ja, de keuze is enorm! Dus ben je naast de beschikbare basiskleurtjes op zoek naar ‘n specifieke kleur? Geef dit dan aan in het keuzemenu van je product en mail vervolgens de kleur naar info@snoezy.com (plus je telefoonnummer).  

LET OP! Kleuren op je beeldscherm kunnen iets afwijken van de echte kleur van je decoratie. Dit heeft te maken met de instellingen van je beeldscherm of de resolutie. Hetzelfde geldt voor de kleur van 'n kaartje. Printen op stof geeft altijd een ander resultaat t.o.v. printen op papier. Ik zal zorgen dat de kleur zoveel mogelijk matcht met de kleur van het kaartje. 

 

© 2020 - 2021 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel