De werkwijze van SNOEZY
Bij SNOEZY kun je je eigen decoratie helemaal zelf samenstellen, qua kleur, tekst en lettertype. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen 4 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp via de mail (incl. evt. één correctie). Check voor de zekerheid even je spam. Als het ontwerp helemaal naar wens is (evt. één correctie), dan wordt dit volledig GEPRINT op het materiaal naar keuze. Vanaf dat moment, is de levertijd tussen de 10-15 werkdagen. 

Naast de beschikbare lettertypes en figuurtjes, is het ook mogelijk om deze zelf aan te leveren. Kies in het keuzemenu voor de optie "eigen lettertype" / "eigen figuurtje". Vervolgens mail je een duidelijk voorbeeld van de naam in desbetreffend lettertype / het figuurtje naar info@snoezy.com plus het bestelnummer.

Ontwerp o.b.v. geboortekaartje / trouwkaartje
Plaats je bestelling via de webshop en zorg dat de gevraagde gegevens worden aangeleverd bij SNOEZY. Op basis hiervan wordt bepaald of het nodig is om het kaartje met de post op te sturen. Je krijgt het kaartje uiteraard weer terug. Nadat het kaartje is ontvangen, ontvang je binnen 4 werkdagen een voorbeeld van het ontwerp via de mail (incl. evt. één correctie). Check voor de zekerheid je spam. Als het ontwerp helemaal naar wens is, dan wordt deze volledig GEPRINT op stof. Vanaf dat moment, is de levertijd tussen de 10-15 werkdagen. 

Het ontwerp, wordt zoveel als mogelijk, afgestemd op het geboortekaartje / trouwkaartje.

Gebruik van KLEUREN
Bij SNOEZY kun je naast de standaard kleuren, ook gebruik maken van eigen kleuren. Aangezien alles GEPRINT wordt, zijn de keuzes oneindig. De kleur wordt, zoveel als mogelijk, afgestemd op de kleur van je voorkeur. Echter kan ik hierin niet beloven dat dit 100 % matcht, aangezien printen op stof net n ander resultaat kan geven. Hou er tevens rekening mee dat de kleur van het digitale ontwerp iets kan afwijken van het eindresultaat. Dit is afhankelijk van de instellingen / resolutie. 

Materiaal / bevestigen van producten
De producten van SNOEZY zijn te gebruiken als muurdecoratie, geboorteversiering, raamversiering of kun je ophangen aan bijv. het hemeltje. Lees hieronder de toelichting hoe deze te bevestigen. 

  • Ballon kussen : Het vlieger kussen is voorzien van een labeltje aan de achterkant - haakje om op te hangen wordt erbij geleverd.
  • Maan kussen : Het vlieger kussen is voorzien van een labeltje aan de achterkant - haakje om op te hangen wordt erbij geleverd. 
  • Textielposter (binnen) : Aan boven- en onderkant voorzien van houten stokjes. Aan de bovenkant komt een touwtje door het stokje zodat je 'm kunt ophangen aan de muur of kunt gebruiken als raamversiering - haakje / zuignap wordt erbij geleverd.
  • Vlaggetjes : Gemaakt van stof, voorzien van een tunnel voor de bevestiging van het touw. Iedere set wordt geleverd met zuignapjes / haakjes zodat je ze kunt ophangen aan het raam of aan de muur. 
  • Vlieger kussen : Het vlieger kussen is voorzien van een labeltje aan de achterkant - haakje om op te hangen wordt erbij geleverd.

Voor vragen mag je altijd 'n mailtje sturen naar info@snoezy.com. Reactie volgt binnen 4 werkdagen (check evt. je spam).    

© 2020 - 2024 SNOEZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

30 juni gaat de webshop van SNOEZY sluiten. Tot die tijd kun je nog shoppen op alle items in de webshop. Heel veel shopplezier! Xx Liefs Amanda